top of page

Tjänster

GRATIS KONSULTATION

Funderar du på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka in en gratis konsultation så kan du ställa frågor och vi kan fundera över dina målsättningar och möjligheter tillsammans!

 

Konsultationen sker antingen online eller hemma hos mig i mitt kontor.

_DSC2787fullformat (13).jpg
DG9A1156.jpg

TRÄNA MED PT

1h Träning - 50€
5h Träningar - 230€ 
10h Träningar - 460€ 


Önskar du träna tillsammans med dina vänner i en grupp, så är även det möjligt.


Grupp pris 70€/h.

PERSONLIGT TRÄNINGSPROGRAM

I detta paket ingår en konsultation (online eller hemma hos mig, i mitt kontor), ett skräddarsytt personligt träningsprogram samt en genomgång av träningsprogrammet. Under genomgången går vi igenom tekniken, vad just du skall tänka på och testar fram vilka vikter du skall använda dig av, ifall du tänkte styrketräna. Ett personligt träningsprogram är uppgjort enligt just dig, dina behov, dina målsättningar och eventuella skador/sjukdomar tas i beaktande.

I priset ingår 3 månaders uppföljning av träningsprogrammet via telefon. Detta är självklart valfritt. 

PRIS: Från 210 €

onlina.png
DG9A1073.jpg

KOM IGÅNG

Om du vill komma igång med träningen är detta ett perfekt paket för dig!
I detta paket ingår en konsultation, styrketest, rörlighetstest, konditionstest, ett skräddarsytt personligt tränings-program, genomgång av träningsprogrammet, 5 träningsträffar med mig samt en uppföljning av testen. 

PRIS: Från 570€

TEST + UPPFÖLJNING

Genom att utföra olika tester kan man mäta sina förutsättningar för att klara av sina mål och underlätta uppföljningen av sina träningsresultat. Genom att regelbundet utföra tester kan man se om träningen ger resultat eller ifall det behöver göras eventuella justeringar i ditt träningsprogram. Det är även väldigt motivationshöjande att utföra tester. Hos mig ingår alltid en uppföljning av testerna, det betyder att man utför testerna två gånger!


Dessa test erbjuds:
- Omfångsmätning (lår, stuss, midja, byst och arm mått)
- Styrketester anpassat enligt dig och dina behov
- Olika konditionstester

- Rörlighetstest


PRIS: 40 - 100€ (Varierande beroende på test)

_DSC2787fullformat (17).jpg
DG9A1281.jpg

PARTRÄNING

Vill du och din partner/kompis träna tillsammans, få träningsprogram som ni kan genomföra tillsammans och även träna med en PT? Då är detta ett perfekt paket för er! I detta paket ingår en gemensam konsultation (online eller hemma hos mig, i mitt kontor), träningsprogram, genomgång av träningsprogrammen samt 5 gemensamma träningsträffar tillsammans med mig.

PRIS: Från 390€ / person

HEMMATRÄNING

Tränar du oftast hemma men vill ta träningen till nästa nivå? Då är detta ett bra alternativ för dig! I detta paket ingår en konsultation (online eller hemma hos mig, i mitt kontor), styrketest + uppföljning av testet, ett skräddarsytt personligt träningsprogram samt en genomgång av träningsprogrammet.

PRIS: Från 270€

_DSC2787fullformat (9).jpg

LÖPTEKNIKANALYS

Är du intresserad av att få hjälp med din löpning?  Som utbildad löpcoach kan jag erbjuda träffar privat eller i grupp. Genom en analysering av den nuvarande löptekniken hjälper jag dig mot en förbättrad löpteknik. Du får tips på upplägg av din träning och övningar som hjälper just dig att bli en duktig löpare.

En god löpteknik hjälper dig bland annat att:

- Minska risken för skador.

- Få en mera ekonomisk löpstil som gör att du orkar mera.

- Få ett mera effektivare löpsteg, vilket i sin tur gör att du klarar av att hålla ett högre tempo och springa snabbare.

- Det gör även att löpningen blir roligare.

PRIS:

Privat coaching,1h - 50€

Grupper på max 5 personer, 1 h - 35€/pers

IMG_6833.HEIC
bottom of page